A lakossági igények jobb kiszolgálása, az átláthatóbb tájékoztatás és az ügyintézés megkönnyítése érdekében új külsőt öltött a BIOKOM Nonprofit Kft. honlapja, a biokom.hu

A céginformációk és aktuális hírek mellett átláthatóbbá, kompaktabbá vált a felület. A nyitóoldalon az ügyfelek, látogatók kiszolgálását célzó olyan új funkciók kaptak helyet, mint azonnali üzenetküldési, hibabejelentési lehetőség, ahol az úthibával, kátyúval, kaszálással, veszélyes fával, csapadékvízzel vagy tömegközlekedéssel kapcsolatos észrevételeket fogadja társaságunk.  Az új weboldalon lehetőségünk nyílik on-line időpontfoglalásra, az ügyintézéshez segítséget nyújt a dokumentumtár, valamint eseménynaptár tájékoztatja az érdeklődőket az aktuális eseményekről.   

A legnagyobb újdonság a honlapon egy interaktív, információs térkép, amelyen az érdeklődők kapcsolható „layereken”, fóliákon tekinthetik át, kereshetnek rá a városban működő nyilvános illemhelyekre, a társaság telephelyeire, a PécsiKe állomásokra, köztemetőkre, hulladékudvarokra, szelektív hulladékgyűjtő szigetekre.  Az egyes ikonokra klikkelve az adott helyszínről további információkat is kaphatunk.

A térképen jelölt témaköröket tovább bővítjük a közeljövőben, nemsokára megtalálhatóak lesznek a felületen a köztéri szobrok, szökő-, és ivókutak, játszóterek, kutyafuttatók is.

A fejlesztésnek köszönhetően egy olyan praktikus adatbázist vehetnek kezükbe a pécsiek és a városunkba érkezők, amely segítséget nyújt a Pécsett elérhető szolgáltatások közötti eligazodásban, a valóban részletes tájékozódásban.