Felülettisztítás

Ahogy más városokban, úgy Pécsen is sok esztétikai problémát okoznak épületek falára fújt graffitik. Bizonyára Ön is találkozott már a problémával, és társaságunk is folyamatosan törekszik arra, hogy eltávolítsa ezeket a csúf firkákat a közterületekről.

Célunk, hogy az ilyen jellegű munkákat is a lehető legmagasabb minőségben lássuk el, ennek megfelelően folyamatosan keressük a fejlődési lehetőségeket. Ez a szándékunk vezérelt, amikor beszereztünk egy speciális felülettisztító berendezést, amelynek segítségével hatékonyan tisztítható gyakorlatilag bármilyen felület környezetbarát módon, maró, vegyi anyagok használata nélkül.

A berendezés alkalmas az épületek, szobrok, közterületi bútorok felületeire rakódott szennyeződések miatt kialakult elszíneződés eltávolítására, buszvárók tisztítására, valamint a graffitik, festék eltávolítására. Társaságunk is többször alkalmazta már ezt a technológiát ilyen célokra, pécsi buszmegállókban található utasvárókról, közterületekről és társasházak homlokzatáról távolítottunk már el falfirkát.

A képeken jól látszik, milyen hatékonyan, a felület megsértése nélkül alkalmazható a technológia.

Tapasztalataink minden esetben pozitívak voltak, a munka költséghatékonyan és gyorsan elvégezhető. Megrendelés esetén a mobil berendezéssel szakképzett kollégáink elvégzik a szükséges felülettisztítást.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, vegye fel társaságunkkal a kapcsolatot! További információt, árajánlatot a 30/474-6488 – as telefonszámon tud kérni.