KÉZI HÓ- ÉS SÍKOSSÁG-MENTESÍTÉS

A társasházak, intézmények, cégek, szolgáltatók, vállalkozások, valamint a BIOKOM Nonprofit Kft. által mentesítésre kerülő útszakaszok a Városrészek menüpontban tekinthetők meg.

Ahol nincs különböző színű jelölés a családi házas, illetve az ipari-közületi területeken, ott Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatának 54/2008 (12.18) számú Önkormányzati rendelete szerint kell elvégezni a síkosságmentesítést.

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 44/2021. (XI.22.) önkormányzati rendelete a köztisztaságról értelmében az ingatlan tulajdonosa, illetve a használója gondoskodik az ingatlan határa és a közút közötti kiépített, vagy kiépítetlen felület takarításáról (hulladék és lomb összeszedése is), valamint a hó- és síkosság-mentesítéséről.

 A szolgáltató ennek megfelelően ismételten felhívja a lakosság, az intézmények, a cégek és a vállalkozások figyelmét arra, hogy a jogszabályi háttér megismerése mellett mindenkinek gondoskodnia kell az őszi-téli időszak során a lomb összegyűjtéséről, a járdák hó- és síkosságmentesítéséről a lakóhely, a telephely, illetve a saját/bérelt üzlet környezetében.

A Pécs, Siklósi út 52. alatti Központi Ügyfélszolgálati Iroda nyitva tartása:

  • Hétfő-Csütörtök: 8.00 – 16.00
  • Péntek 8.00- 14.00

További információkkal a 80/200-590-es zöldszámon, valamint a 72/502-101-es, a 72/502-111-es telefonszámokon állunk minden Tisztelt Érdeklődő rendelkezésére!

BIOKOM Nonprofit Kft.